(ru) Резюме № 0001

Посада: Технолог
Компанія: ТОВ “_________________”
Обов’язки:
квітень 2002 – по теперішній час (14 років 3 місяці)
• Контролювала дотримання правильності технологічного процесу від надходження сировини до випуску готової продукції
• Виконувала заходи щодо попередження виробництва браку і підвищення якості продукції
• Виконувала роботу по скороченню втрат і збільшення виходів продукції
• Здійснювала розробку і впровадження нових рецептур і технологій
• Проводила оптимізацію технологічних процесів
• Здійснювала приймання сировини на холодильник (оцінювала його параметри: постність, склад, свіжість)
• Здійснювала виробництво дослідних зразків продукції
• Розробляла ТУ для виробництва нових видів продукції
• становила інформацію на етикетку для нових видів продукції
• Розробляла технологічні схеми виробництва нових видів продукції

Посада: Майстер відділення фаршесоставленія і машинного залу
Компанія: ТОВ “_________________”
липень 1997 – квітень 2002 (4 роки 10 місяців)
• Здійснювала організацію і контроль технологічного процесу
• Забезпечувала виконання змінного завдання
• Здійснювала організацію роботи персоналу зміни
• Здійснювала контроль за санітарним станом виробництва протягом зміни
• Вела табель робочого часу і робочі картки працівників

Освіта
1994 рік
Київський Державний Університет харчових технологій.
За фахом: Технологія м’яса і м’ясних продуктів